Autolaadkranen

AUTOLAADKRANEN EN HAAKSYSTEMEN

Fassi.png

WAT DOEN WIJ?

Voor de verkoop van autolaadkranen en haaksystemen werken we samen met Fassi, die tot de wereldtop behoort als producent van hydraulische kranen. Ook als u uw autolaadkraan wil aanpassen aan specifieke verwachtingen en eisen geraken wij aan de juiste onderdelen. We zorgen er bovendien voor dat uw kraan gekeurd wordt en ingeschreven staat voor garantie.

Golvende abstracte achtergrond

ASSORTIMENT AUTOLAADKRANEN

Dankzij Fassi kunnen we u een ruim aanbod aan autolaadkranen voorstellen, met drie reeksen en in totaal meer dan 60 modellen, uit lichte, midden- of zware reeks. Elke bestelling wordt verwerkt via een berekeningsprogramma, zodat u altijd eindigt met de juiste kraan. 

Autolaadkranen
Golvende abstracte achtergrond
TAM Haaksysteem

TAM-HAAKSYSTEMEN

Fassi is ook verdeler van de officieel erkende en gecertificeerde TAM-systemen (Tecnologie per La movimentazione ambientale). U kunt bij ons terecht voor het volledige TAM-assortiment, bestaande uit haaksystemen voor containervervoer en transport. 

Enkele voordelen van deze TAM-haaksystemen:

  • Snelle en eenvoudige handelingen voor het op-, over- en afzetten, kippen van de container, …

  • Een hoge mate van bedrijfszekerheid en efficiëntie

  • Zorgvuldige keuze van materialen, gecertificeerd productieproces en rigoureuze tests om de hoogste kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van de haaksystemen te waarborgen

  • Gebaseerd op hydrauliek en pneumatiek

  • Te bedienen vanuit de cabine

REALISATIES

Autolaadkranen

Containersystemen

Opbouwen

Autolaadkranen

OP ZOEK NAAR DE PERFECTE AUTOLAADKRANEN OF HAAKSYSTEMEN?

Neem meteen contact op met Keysers Machinery!