top of page
Autolaadkranen

AUTOLAADKRANEN EN HAAKSYSTEMEN

Fassi.png

WAT DOEN WIJ?

Voor de verkoop van autolaadkranen en haaksystemen werken we samen met Fassi, die tot de wereldtop behoort als producent van hydraulische kranen. Met ons uitgebreid assortiment kunnen we u het beste aanbod voorstellen, deze systemen kunnen gebruikt worden voor verschillende werken. Zo hebben we al aan verschillende bedrijven onze service mogen geven. Bijvoorbeeld: Algemene bouwwerken, grondwerken, schrijnwerken, tuinondernemingen, kelder bouw, en veel meer.

Golvende abstracte achtergrond

ASSORTIMENT AUTOLAADKRANEN

Dankzij Fassi kunnen we u een ruim aanbod aan autolaadkranen voorstellen, met drie reeksen en in totaal meer dan 60 modellen, uit lichte, midden- of zware reeks. Elke bestelling wordt grondig berekend gebaseerd op de klant zijn wensen. Wij houden ervan om zoveel mogelijk contact te houden met onze klanten, hierdoor bent u altijd op de hoogte met uw project. Graag geven wij u meer uitleg over deze autolaadkranen in onze werkplaats of telefonisch.

Autolaadkranen

Fassi catalogus app

Als u zelf graag op onderzoek gaat kunt u de Fassi Catalogus app downloaden. Hier vind u alle reeksen met een getailleerde uitleg, deze hebben wij ook in een papier versie in onze werkplaats liggen. Voel u vrij om hier achter te vragen. 

Golvende abstracte achtergrond
3 Garden lux.jpeg

TAM-HAAKSYSTEMEN

Fassi is ook verdeler van de officieel erkende en gecertificeerde TAM-systemen (Tecnologie per La movimentazione ambientale). U kunt bij ons terecht voor het volledige TAM-assortiment, bestaande uit haaksystemen voor containervervoer en transport. 

Enkele voordelen van deze TAM-haaksystemen:

  • Snelle en eenvoudige handelingen voor het op-, over- en afzetten, kippen van de container, …

  • Een hoge mate van bedrijfszekerheid en efficiëntie

  • Zorgvuldige keuze van materialen, gecertificeerd productieproces en rigoureuze tests om de hoogste kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van de haaksystemen te waarborgen

  • Gebaseerd op hydrauliek en pneumatiek

  • Te bedienen vanuit de cabine

Autolaadkranen

OP ZOEK NAAR DE PERFECTE AUTOLAADKRANEN OF HAAKSYSTEMEN?

Neem meteen contact op met Keysers Machinery!

bottom of page