top of page
Plasmasnijwerk

PLASMASNIJWERK

EIGEN PLASMASNIJTAFEL VOOR PLASMASNIJWERK

Keysers Machinery biedt een gespecialiseerde plasmasnijservice voor metaalbewerking. Hiervoor beschikken we over een eigen CNC-plasma/autogeensnijtafel in onze werkplaats met een hoge productiesnelheid. Deze gebruiken wij o.a. ook tijdens onze opbouw, we tekenen zelf de onderdelen en via de plasmasnijtafel worden deze uitgebrand. Onze klanten vragen verschillende soorten opdrachten, omdat we het ijzer ook kunnen plooien kunnen we variërende dingen aanbieden.  Kom gerust eens langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

Golvende abstracte achtergrond

WAT IS PLASMASNIJWERK?

Plasmasnijden is een snijmethode of smeltsnijtechniek voor metaalbewerking, als modern alternatief voor het traditionele bewerken en snijden van metaal om vormen uit plaatmateriaal te snijden. Met heet, elektrisch geladen geïoniseerd gas, ook plasma genoemd, snijden we metalen, zoals staal, RVS en aluminium. Zo ontstaat er een elektrische boog, die een geleidend kanaal van plasma produceert dat het metaal zowel smelt als wegblaast en we het metaal zonder verbranding kunnen doorsnijden.

Golvende abstracte achtergrond
Plasma snijwerk

ONZE CNC-PLASMASNIJTAFEL IN DE WERKPLAATS

Wij verzorgen al uw plasmasnijwerk op onze eigen machine, die voldoet aan de hoogste eisen op vlak van precisie, prestatie en gebruiksgemak en geschikt is voor langdurig industrieel gebruik.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN PLASMASNIJDEN?

  • Plasmasnijden is efficiënt en nauwkeurig

  • Met plasmasnijwerk kunnen we uiterst nauwkeurig werken

  • We kunnen verschillende vormen en afmetingen produceren

  • Zowel laag- als hooggelegeerde staalsoorten (RVS en aluminium) kunnen gesneden worden

detail plasmasnijwerk

ONS PLASMASNIJWERK STELT ONS IN STAAT OM DE MEEST UITEENLOPENDE VERZOEKEN VOOR METAALBEWERKING TE REALISEREN.

Neem vandaag nog contact met ons, wij helpen u graag verder.

bottom of page